Nezaboravi stihovi

Lagala bi sve zbog tebe .. ¦¦¦ .. Lagala bi sve za tebe.. I ti to znas .. ¦¦¦¦ .. I love you .. Ognjene ... ¦ MoE ..

Lagala bi kad bi rekla da mi nije stalo i
da te moje srce nevoli baš ni malo.
Zato neću ništa reći
pa će istina manje peći.

Kažeš da me VOLIŠ. . . pričaj mi o SREĆI. . .veliki si frajer, ali KRETEN jos veći! Zar misliš da verujem u te tvoje LAŽI? Nadji neku BALAVICU, pa joj sve to kaži.

Je*es zivot kad dusa pati,kad covek coveka ne moze da shvati,kad ti dusa vene i kad zivis od JE*ENE USPOMENE!

Izblijedit će slika,
uvenut će cvijeće,
ali tvoje ime iz mog srca
NIKO izbrisat NEĆE!

Imala sam 100 zivota
za jednog skota
ne stidim se reci
WoljElA sam ga
al se stidim reci
wolim ga i sada ;)

Hej ti maji sjatko stvoje,
znas li kome kjades snove,
ko ti stihove pise,
ko te joji navise,
kome je do tebe stajo
e pa jazmisli majo !!

GOWORILI SU DA SE MNOGO WOLE,SWAKI DAN SU SETALI ISPRED SKOLE,,GOWORILI SU DA SU SRECNI ALI NISU ZNALI DA ZAGRLJENI NISU WJECNI...

GOWORILI SU DA SE MNOGO WOLE,SWAKI DAN SU SETALI ISPRED SKOLE,,GOWORILI SU DA SU SRECNI ALI NISU ZNALI DA ZAGRLJENI NISU WJECNI...
BIO JE LIJEP MAJSKI DAN NJENOM DRAGOM BIO JE ROĐENDAN,,POTRČALA MU JE U SUSRET SA BUKETOM CRVENIH RUŽA..KASNO JE MLADIC UZWIKNUO -PAZI- ALI WEĆ JE BILO KASNO NJEGOWU DRAGU AUTO ZGAZI...NA CESTI JE OSTAO SAMO NJEN LIK..OWA PJESMA STO SE NA PAPIRU I NA CESTI PRUŽA NAZIWA SE 18 KRWAWIH RUŽA.

EVO TI SUZA TAJ MALI DIO MENE,NEK TI ONA KAŽE DA VOLI SAMO TEBE.TI SI JEDINO BICE KOJE ZA LJUBAV MOLIM,OKRECES MI LEĐA A ZNAS DA TE VOLIM!

Ako ti se ne javi, nemoj ni ti. Ako ti se hvali, hvali se i ti. Ako ti prica o nekim dobrim ribama, ti se hvali da su te danas zvali 10 muskarci. Kad ti prica o svojoj bivsi, blej u televizor i reci: eh nisam te cula, ponovi ono sto si reko. Kratko receno: Ko tera inat, sve osvaja! :) P.S. I ako nije zasluzio nemoj ni da mu kazes -Izvini- !

100 je suza u mojim očima bilo,100 je želja koje mi život nije ispunio,mnogo je ljubavi koje ne osjećaju svi,a još manje prijateljica kao što si ti... :))